Sara Wikström

I detta seminarium träffar vi Microsofts chefsjurist Sara Wikström som har flera års erfarenhet av att arbeta med avtal kring publika molntjänster. Vi går igenom vilka lagar och regler som egentligen styr hur du som kund får använda publika molntjänster samt hur Microsoft anpassar sina avtalsupplägg för den svenska marknaden.

Många har funderingar kring vilka lagar och regler som gäller användandet av publika molntjänster för sitt företag, kommun eller myndighet. Får vi lagra data utanför Sveriges gränser? Vad säger egentligen GDPR? Vilket ansvar har vi som organisation när det gäller publika molntjänster? Vilka krav kan ställas mot leverantören och återförsäljare?

Detta seminarium passar dig som är beslutsfattare inom it i offentlig och privat sektor.

Den 19e april mellan 09.00 till 11.00 bjuder vi in till en föreläsning med Sara Wikström som har stor erfarenhet från hur juridiken ser ut i molnet. Frukost kommer även att serveras från 08.30.

Föreläsningen sker i Stockholm på United Spaces vid Centralstationen, men kommer även att sändas live till våra andra kontor i Sverige där du kan komma på frukost och träffa andra intresserade människor.

Om du inte har möjlighet att komma till något av våra kontor kommer även länken att finnas tillgänglig så att du kan ta del av Saras föreläsning var du än befinner dig.