Affärsområdeschef till Knowledge Factory

Om tjänsten

Vi söker en operativ affärsområdeschef som vill vara med att driva affärsområdet Microsoft Private Cloud. Du tycker om att skapa och utveckla kund- och partnerrelationer och har ett starkt intresse av försäljning i kombination med leveransansvar för sålda tjänster. Vi har som målsättning att vara den mest efterfrågade leverantören i Sverige av tjänster som kräver spetskompetens inom området. Våra kunder finns inom den privata och offentliga sektorn. Som affärsområdeschef har du även ett personalansvar för ett team IT-konsulter.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du kommer från IT-konsultbranchen och att du har erfarenhet som konsultchef eller affärsområdeschef sedan tidigare. Ditt starka engagemang för att ta tag i utmaningar som uppstår längs vägen mot mål gör att du når resultat i ditt arbete.
Har du dessutom goda kunskaper om Microsofts molnstrategi så är det mycket meriterande. Vi ser gärna att du har ett väl etablerat kontaktnät och en akademisk utbildning. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då det ingår i arbetet att bland annat ta fram offert och marknadsmaterial samt att presentera det för kunder i ledande befattningar.

Hos oss
Hos oss får du arbeta med många av IT-branchens vassaste konsulter i en miljö som bäst beskrivs av edge , kvalitet och engagemang.

Frågor om tjänsten besvarar av Susanne Bostam Edin , senior rekryteringskonsult på Experis IT. Telefonnummer 08 – 508 954 63 eller susanne.bostam-edin@se.experis.com. Du söker tjänsten genom att registrera ditt CV på www.experis.com och att koppla ditt CV mot tjänsten. Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.

This entry was posted in news. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.